(Last Updated On: October 30, 2018)

Compania IRUM  a lansat astăzi la Indagra primul tractor românesc produs după 10 ani. 50 de ingineri români au lucrat la acest model care a costat 4 milioane de euro.

IRUM: „Noul tractor agricol românesc IRUM TAGRO a fost lansat! Vă invităm la Indagra să îl vedeți! Ne găsiți pe Platforma V5, standurile 8 și 19”.

(Foto) A fost lansat primul tractor produs în România după 10 ani. Cât costă. 50 de ingineri români au lucrat la acest model 1 (Foto) A fost lansat primul tractor produs în România după 10 ani. Cât costă. 50 de ingineri români au lucrat la acest model 2 (Foto) A fost lansat primul tractor produs în România după 10 ani. Cât costă. 50 de ingineri români au lucrat la acest model 3 (Foto) A fost lansat primul tractor produs în România după 10 ani. Cât costă. 50 de ingineri români au lucrat la acest model 4 (Foto) A fost lansat primul tractor produs în România după 10 ani. Cât costă. 50 de ingineri români au lucrat la acest model 5 (Foto) A fost lansat primul tractor produs în România după 10 ani. Cât costă. 50 de ingineri români au lucrat la acest model 6 (Foto) A fost lansat primul tractor produs în România după 10 ani. Cât costă. 50 de ingineri români au lucrat la acest model 7

Dacă pe zona forestieră am reuşit să ne consolidăm poziţia pe piaţa europeană, sperăm ca astăzi să fie un început în legătură cu ceea ce înseamnă câştigarea unei poziţii şi în zona utilajelor agricole. Am hotărât să intrăm şi pe zona agricolă, din dorinţa de a completa portofoliul de produse si de a dezvolta afacerea IRUM”, a spus Mircea Oltean, directorul general IRUM, în cadrul evenimentului de lansare a tractorului agricol, citat de Ziarul Financiar.

Preţul tractorului va fi între 34.500 34.950 de euro şi este destinat în principal fermelor mici şi mijlocii. Acesta va fi vândut atât pe piaţa externă, cât şi pe piaţa internă. Tractorul va dispune de un motor Fiat Power Train cu capacitate cilindrică de 3.387 centrimetri cubi, ce dezvoltă 102 cai putere şi un cuplu maxim de 430 Nm, la 1.400 rpm. Sistemul de tracţiune este 4×4.