(Last Updated On: October 18, 2018)

Antrenorul lotului de Fed Cup, Florin Segărceanu, a comentat, decizia Simonei Halep de a se retrage de la Turneul Campioanelor.

“E adevărat, nu e o mare surpriză. Ea își dorea foarte mult să termine cu câteva turneee în acest an, însă probleme la spate nu o lasă. Trebuie să asculte de cei din echipă, de doctori, pentru că îi vor binele și vor să o protejeze. Nu e o afecțiune gravă, dar se poate amplifica și poate crea probleme.

Florin Segărceanu, după retragerea Simonei Halep de la Singapore: "Și-a dat seama că trebuie să facă ceva radical" 1

E dificil. O zi nu simți nimic, o zi ai dureri. E greu să te și concentrezi și să faci față la nivelul acesta. Cred că e o problemă foarte serioasă, și-a dat seama că trebuie să facă ceva radical. Ceva radical, adică investigații amănunțite. Dacă i se va propune să facă o intervenție majoră, ar trebui să o facă, dar nu sunt eu în măsură să spun acest lucru.

Va veni în țară, se va consulta și cu doctorul Irimia și cu alți specialiști și va lua o decizie. Va trebui să facă ceva în această perioadă. Ne gândim la Fed Cup, dar mai e și Australian Open la începutul anului, unde dacă nu ești 100% fizic nu ai cum să joci.”, a declarat Florin Segărceanu, pentru digisport.ro.

ALocul Simonei va fi luat de Kiki Bertens, a noua în clasamentul WTA Race, care era rezervă la turneul de la Singapore.