FELICITĂRI! România, 5 medalii la Jocurile Invictus. Două sunt de aur. Deja militarii români și-au depășit performanțele de anul trecut

(Last Updated On: October 26, 2018)

Participare de senzație pentru reprezentanții României la Jocurile Invictus de la Sydney.

Două medalii de aur, una de argint și două de bronz a câştigat până acum România, în cadrul Jocurilor Invictus de la Sydney, dedicate soldaţilor răniţi pe front. Deja militarii români și-au depășit performanțele de anul trecut, informează Digi 24.

Echipa formată din Ionuț Butoi, Augustin Pegulescu și Dorin Petruț a reuşit să câştige proba de arc compus. Militarii români – medaliaţi cu aur şi la ediţia de anul trecut, de la Toronto – i-au învins chiar pe reprezentanţii ţării gazdă, Australia.

Cu puţin timp înainte, echipa de la proba de arc olimpic, compusă din Eugen Pătru, Dănuț Nicola și Cătălin Pârvu, obţinuse medalia de argint. Pe primul loc s-a clasat echipei Italiei.

Echipa României a obţinut a doua medalie de aur la Jocurile Invictus de la Sydnez, la interval de doar câteva ore. Eugen Pătru a câştigat competiţia individuală de arc olimpic.

Dorin Petruţ a câştigat medalia de bronz în proba individuală de arc compus. Acesta este cel mai recent rezultat pe care l-a reușit echipa României la Sydney.