(Last Updated On: October 26, 2018)

Participare de senzație pentru reprezentanții României la Jocurile Invictus de la Sydney.

Două medalii de aur, una de argint și două de bronz a câştigat până acum România, în cadrul Jocurilor Invictus de la Sydney, dedicate soldaţilor răniţi pe front. Deja militarii români și-au depășit performanțele de anul trecut, informează Digi 24.

Echipa formată din Ionuț Butoi, Augustin Pegulescu și Dorin Petruț a reuşit să câştige proba de arc compus. Militarii români – medaliaţi cu aur şi la ediţia de anul trecut, de la Toronto – i-au învins chiar pe reprezentanţii ţării gazdă, Australia.
FELICITĂRI! România, 5 medalii la Jocurile Invictus. Două sunt de aur. Deja militarii români și-au depășit performanțele de anul trecut 1

Cu puţin timp înainte, echipa de la proba de arc olimpic, compusă din Eugen Pătru, Dănuț Nicola și Cătălin Pârvu, obţinuse medalia de argint. Pe primul loc s-a clasat echipei Italiei.

Echipa României a obţinut a doua medalie de aur la Jocurile Invictus de la Sydnez, la interval de doar câteva ore. Eugen Pătru a câştigat competiţia individuală de arc olimpic.

Dorin Petruţ a câştigat medalia de bronz în proba individuală de arc compus. Acesta este cel mai recent rezultat pe care l-a reușit echipa României la Sydney.