(Last Updated On: October 10, 2018)

Echipajul masculin de doi rame (2-) al Romaniei format din Alexandru Laurentiu Danciu si Florin Nicolae Arteni Fintinariu a urcat pe cea de-a doua treapta a podiumului in cea de-a treia zi a competitiei de canotaj din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires.

In finala, tandemul tricolor, care a inregistrat timpul de 1:30.65, a trecut linia de sosire cu un varf de barca in spatele echipajului Italiei (1:30.40) care si-a adjudecat medalia de aur. Pe locul al treilea, s-au clasat reprezentantii Argentinei (1:30.97).

FELICITĂRI! Din nou Aur, Argint și Bronz la Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires 1

In finala feminina de doi rame (2-), Alina Maria Baletchi si Tabita Maftei au reusit sa strabata cei 500 m ai cursei cu timpul 1:40.29, fiind intrecute de reprezentantele Greciei (1:39.99), care si-au adjudecat medaliile de aur, si de cele ale Cehiei (1:40.09), medaliate cu argint, anunță Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

Cele doua medalii cucerite de canotorii romani se adauga celor doua medalii de aur cucerite de Iosif Adrian Sulca (judo) si Sabina Baltag (haltere), argintului adjudecat de Daniel Cristian Martin (inot) si bronzului obtinut de Mihaela Valentina Cambei (haltere).

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman: „Sabina Baltag a cucerit MEDALIA DE AUR la haltere, in limitele categoriei 53 kg, cu un total de 177 kg, 77 kg la smuls si 100 kg la aruncat, in cadrul JOT Buenos Aires 2018 .Felicitari! HAI ROMANIA!”

FELICITĂRI! Din nou Aur, Argint și Bronz la Jocurilor Olimpice de Tineret de la Buenos Aires 2

Numarul medaliilor obtinute pana acum de Echipa Olimpica a Romaniei a ajuns la sase.