(Last Updated On: October 9, 2018)

Milioane de creștini ortodocsi români riscă excomunicarea dacă ar fi să ne luăm după Cosmin Santi, cadru didactic al Facultății de Teologie de la Universitatea Valahia din Târgoviște, și preot paroh al comunității de la Viforâta (Dâmbovița)

Acesta este supărat că Referendumul nu a fost validat astfel că are o propunere șoc.

„Astăzi cred că am înțeles unde se află națiunea română. Câtă incultură și imoralitate este în România. Biserica trebuie să își reconsidere poziția în societate. Este momentul să reutilizăm prescripțiile canonice cu privire la instituția penitenței din primele veacuri creștine, iar pentru dușmanii Bisericii și ai lui Hristos este momentul de a face uzanță de afurisire, anatemă și excomunicare.

Este corect? Un preot din România recomandă excomunicarea celor care nu au votat la referendum?! „Astăzi cred că am înțeles unde se află națiunea română. Câtă incultură și imoralitate este în România. Biserica trebuie să ...” 1

E momentul să extirpăm răul din rădăcină pentru a nu se extinde acest cancer al necredinței în credincioșii fideli. Nu mai putem acorda binecuvântare la cununie, la înmormântare celor care luptă împotriva bisericii și a lui Dumnezeu”, a scris Cosmin Santi pe Facebook, potrivit Digi 24.

Postarea are setările de confidențialitate astfel încât să fie văzută doar de prieteni, precizează sursa citată.