(Last Updated On: December 24, 2018)

Dragoș Bucur și soția lui, Dana Nălbaru , au decis să adopte un copil. Roxana India a devenit astfel cel de-al treilea copil al cuplului. Actorul a vorbit despre cum a decurs adopția și a comentat problema discriminării în România.

„Știți că fetița noastră mijlocie, Roxana India, este de etnie romă. În timpul procesului de adopție, există niște întâlniri de grup, unde vin mai multe familii și discută. Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă. Nu voiau să audă, au scris pe hârtie nu vrem copil de etnie”, a spus Dragoș Bucur la emisiunea „În fața ta”.

Dragoș Bucur spune de ce i-a fost ușor să adopte o fetiță de etnie romă. „Știți că fetița noastră mijlocie, Roxana India, este de etnie romă. În timpul procesului de adopție ...” 1

„-V-a fost greu în acest proces de adopție?
Dragoș Bucur: Nu, e foarte simplu. Asta e iar o problemă falsă care se vehiculează în presa din România.

-A fost simplu pentru că era un copil care nu era dorit de alții?
Dragoș Bucur: De asta a fost simplu, cei care spun că e foarte complicat au niște cerințe greu de îndeplinit. Ei vin și scriu pe foaie: vreau un copil blond, cu ochi albaștri, de sex feminin, între 6 luni și un an și două luni, născut în zodia Leu, fără să exagerez, din tată intelectual, mamă studentă, născut în Muntenia, evident că e greu așa.”

Cântăreaţa Dana Nălbaru (41 de ani) şi actorul Dragoş Bucur (41 de ani) au anunțat anul trecut că şi-au mărit familia după ce au înfiat o fetiţă. Cuplul, căsătorit din 2005, mai are doi copii, pe Sofia, în vârstă de 12 ani, şi pe Kadri, în vârstă de 3 ani.