Claudiu Crisan: „Eu sincer va spun ca am rezistat doar 2 ani de zile in Germania pentru ca tot timpul am fost cu sufletu la cei dragi si la Tara mea. Am renuntat la viata buna si la un salar de 1600 de euro pentru Tara mea si pentru familia mea si o spun cu mana pe inima ca nu regret nici o secunda. Acuma muncesc intr-o …”

(Last Updated On: October 18, 2018)

De unde atâta ură împotriva străiilor? De ce sunt ei răi când îți plătesc un salariu mai bun decât în România?

Claudiu Crisan: „Cati dintre voi v-ati parasit Tara si familia pentru banii strainilor? Cati dintre voi sunteti care munciti din greu printre straini pentru niste amarati de bani?

Cati dintre voi va luptati cu distanta si cu dorul celor dragi? Precis ca sunteti multi ca mine. Eu sincer va spun ca am rezistat doar 2 ani de zile in Germania pentru ca tot timpul am fost cu sufletu la cei dragi si la Tara mea.

Niciodata nu am vrut sa imi parasesc Tara sau familia dar din pacate nu am avut incotro si am riscat. Am plecat fara nici un leu la mine, fara sa cunosc limba sau pe cineva si mi-am mintit familia ca ma duc la sigur intr-o fabrica prin ceva cunostinte. Cand am ajuns in Stuttgart am stat 6 ore in autogara pana am dat de doi romani care m-au ajutat sa imi gasesc de munca si m-au dus la ei.

Am avut noroc, pentru ca pe mine nimeni nu ma ajutat si toti au ras de mine si vroiau sa vada cum iau tzapa. Dar dupa 2 ani de munca ca sofer la DPD, mi-am gasit jumatatea si m-am insurat.

Atunci am decis sa ma intorc acasa si sa imi fac o familie frumoasa si fericita chiar daca stiam ca nu va fi ca-n Germania. Am renuntat la viata buna si la un salar de 1600 de euro pentru Tara mea si pentru familia mea si o spun cu mana pe inima ca nu regret nici o secunda. Acuma muncesc intr-o fabrica, nu castig mult dar impreuna cu sotia ca lucreaza si ea ne descurcam.

Asa ca nu va spun ce sa faceti ci sa faceti ce simtiti voi ca este bine! Eu asta am simtit ca trebuie sa fac si m-am intors definitiv acasa la mine in Tara. Banii vin si se duc, hainele se deteroriaza, masinile se strica dar iubirea si dragostea celor dragi ne raman mereu in suflet.

Pentru mine FAMILIA sunt pe primul loc, asa ca ma pis pe toti banii STRAINILOR!!!! Va pup si va doresc tot binele din lume oriunde ati fi”.