(Last Updated On: October 21, 2018)

Casa familiei decedate în tragicul accident de lângă Calafat a fost jefuită în această dimineață de persoane deocamdată necunoscute. Oamenii legii au fost sesizaţi chiar de către fratele bărbatului decedat. Câtă lipsă de omenie să ai să faci u astfeld e gest?

Poliţiştii din Dolj au fost sesizaţi duminică dimineaţa cu privire la faptul că uşa locuinţei bărbatului decedat în accidentul de lângă Calafat a fost forţată şi s-a pătruns în interior, de unde au fost sustrase bunuri.

Banditism. O întreagă familie din România a pierit într-un groaznic accident. După câteva ore, hoții le-au spart casa 1

Din casă a fost furat un laptop, dar există posibilitatea să fie sustrase şi alte bunuri, acest aspect urmând să fie stabilit cu ajutorul rudelor proprietarului locuinţei, informează stirileprotv.ro.

Anchetatorii au un cerc de suspecţi şi fac cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorilor faptei.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani conducea un autoturism din direcţia Calafat către Craiova, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a lovit o semiremorcă tractată de un autotractor. Acestea erau staţionate parţial în afara carosabilului. În urma impactului, atât conducătorul auto, dar şi o femeie de 38 de ani şi doi copii, un băiat de 10 ani şi o fată de 14 ani, aflaţi în autoturism, au murit.