(Last Updated On: October 21, 2018)

Viorica Dăncilă se întoarce duminică seara din turneul programat în Orientuil Mijlociu. Vizitele în țările arabe s-au lăsat și cu un moment de panică, dar nu din cauza premierului României.

O întâmplare specială a avut loc în Kuweit. În micul stat din Golful Persic premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit atât cu prim-ministrul, cât și președintele emiratului, potrivit stirpesurse.ro.

Aventuri cu Viorica Dăncilă în Kuweit, dar nu din cauza ei.  „A fost un moment de panică totală! Cei de la pază s-au speriat foarte tare pentru că așa ceva nu s-a mai văzut! ” 1

Cel dântâi a fost prim-ministrul Statului Kuweit, Șeicul Jaber Mubarak Al-Hamad Al-Sabah. După întâlnirea oficială acesta a încâlcat toate protocoalele și potrivit unor surse din cadrul delegației române, acesta s-a urcat la volan și a invitat-o pe Viorica Dăncilă în dreapta sa și au pornit așa spre palatul prezidențial.

”A fost un moment de panică totală! Cei de la pază s-au speriat foarte tare pentru că așa ceva nu s-a mai văzut! Toți au rămas uimiți”, a relatat sursa citată. Ulterior, cu zâmbetul pe buze, premierul kuweitian le-a spus că a fost vorba de un gest special în onoarea premierului României.

Delegația română se va întoarce în țară duminică seara.

„În spatele oricărui premier cu ochelari de soare este un bărbat cu mustață”, atașând o fotografie cu un oficial arab.
Aventuri cu Viorica Dăncilă în Kuweit, dar nu din cauza ei.  „A fost un moment de panică totală! Cei de la pază s-au speriat foarte tare pentru că așa ceva nu s-a mai văzut! ” 2

Postarea realizatorului Tv pare o aluzie și la liderul PSD, Liviu Dragnea, despre care s-a vehiculat în spațiul public că se află în spatele deciziilor luate de premierul Dăncilă, potrivit stiripesurse.ro.

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit marţi cu prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite, Mohammed bin Rashid Al Maktoum, şi cu preşedintele Autorităţii Maritime a oraşului Dubai, Sultan Ahmed Bin Sulayem, în vizita oficială pe care o desfăşoară zilele acestea în Emirate, potrivit Observator Tv.

Vezi aici video:

Crezi că Viorica Dăncilă a făcut impresie bună?