Are dreptate? C.T. Popescu. “Simona Halep a greșit. Turneul Campioanelor e compromis! Simona a gresit! Asta da rau la imaginea ei”

(Last Updated On: October 17, 2018)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat decizia Simonei Halep de a merge la Moscova Moscova la putin timp dupa ce a fost diagnosticata cu hernie de disc.

“Cred ca Simona a gresit esalonandu-si programul de recuperare cu obicetivul Moscova. Si-a afectat intr-o oarecare masura si imaginea in felul acesta pentru ca a luat un wild card de la organizatori. Organizatorii au promovat turneul cu numele ei, numarul 1 mondial. Asta da rau la imaginea ei.

Turneul Campioanelor este compromis. Si daca joaca, sansele ei sunt minime. Cand nu esti sigur pe fizic, asta iti afecateaza siguranta, increderea in joc. Sa intre sa jaoce cu o jucatoare de top 8 acum, nu cred ca are sanse reale” a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu, citat de sport.ro.

CTP este increzator pentru anul viitor. “E posibil sa se refaca chiar 100%. Daca reuseste sa revina la parametrii normali, fizic, poate castiga si 2 Grand Slam-uri” a mai spus CTP.