(Last Updated On: October 17, 2018)

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a criticat decizia Simonei Halep de a merge la Moscova Moscova la putin timp dupa ce a fost diagnosticata cu hernie de disc.

“Cred ca Simona a gresit esalonandu-si programul de recuperare cu obicetivul Moscova. Si-a afectat intr-o oarecare masura si imaginea in felul acesta pentru ca a luat un wild card de la organizatori. Organizatorii au promovat turneul cu numele ei, numarul 1 mondial. Asta da rau la imaginea ei.

Are dreptate? C.T. Popescu. "Simona Halep a greșit. Turneul Campioanelor e compromis! Simona a gresit! Asta da rau la imaginea ei" 1

Turneul Campioanelor este compromis. Si daca joaca, sansele ei sunt minime. Cand nu esti sigur pe fizic, asta iti afecateaza siguranta, increderea in joc. Sa intre sa jaoce cu o jucatoare de top 8 acum, nu cred ca are sanse reale” a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu, citat de sport.ro.

CTP este increzator pentru anul viitor. “E posibil sa se refaca chiar 100%. Daca reuseste sa revina la parametrii normali, fizic, poate castiga si 2 Grand Slam-uri” a mai spus CTP.