(Last Updated On: October 26, 2018)

Artiștii din România și-au asigurat deja contracte bune pentru noaptea de Revelion. Vedetele cer bani buni pentru câteva ore de cântat în noaptea dintre ani, dar și prețurile cerute de patroni pentru intrare sunt pe măsură.

Delia va cânta de Revelion într-o locaţie mare din nordul capitalei, acolo unde un bilet la petrecere costă între 450 și 750 de lei, informează spynews.ro.

Andra, cât costă să o vezi în noaptea de Revelion. Delia și Corina Chiriac și-*au fixat și ele prețurile 1

Andra va cânta la un hotel din Sinaia, unde trebuie să scoateţi din buzunar 5.700 de lei, dacă doriţi să o asculaţi. În această sumă sunt incluse: cazarea pentru două persoane, în perioada 30 decembrie- 3 ianuarie, micul dejun, cina festivă din 31 decembrie cina bufet din zilele de 30 decembrie şi 1 ianuarie, plus un răsfăţ la piscina hotelului. Alături de Andra vor mai urca pe scenă, Nico şi Adrian Enache.

Anca Turcaşiu aceasta va cânta în capitală, alături de Rebel Cabaret. Preţul unui bilet pentru un loc la masă cu un meniu tentant este de 330 de lei. Solista Corina Chiriac îi va încânta pe cei care vor petrece Revelionul în Braşov, cu un recital romantic, în care va include toate piesele ei de neuitat, printre care ”Strada Speranţei”, ”Ne cunoaştem din vedere” sau ”Care dintre noi?”. Preţ bilet: 650 de lei/ persoană, în care este inclusă şi masa festivă.

Tarife artişti Revelion 2017-2018
Pentru un singur recital Carla’s Drema a primit la Sibiu nici mai mult nici mai putin de 40.000 euro.
Inna este şi ea in top. O reprezentaţie in Azerbaijan înseamnă pentru cântăreaţă 25.000 de euro.
Imediat dupa Inna vine Otillia Bilionera care a cântat tot in Azerbaijan, însă pentru mai puţin de jumatate din bani.

Ştefan Bănică a avut două concerte pentru care a reuşit să obţină aproximativ 20.000 de euro.