(Last Updated On: September 20, 2018)

Dan Bălan a lansat pe 12 septembrie „Numa Numa 2′, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei’. Piesa a devenit deja un fenomen: are peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube, este #3 în Trending România, a ajuns #1 în Japonia și urcă în topurile din lumea întreagă.

„Numa Numa 2′ a intrat rapid în topurile din lumea întreagă, în țări precum Norvegia, Cehia, Italia, Belgia, Portugalia, Italia, Bulgaria, Turcia sau Rusia, iar în Japonia este deja un fenomen, informează libertatea.ro.

(Video) Dan Bălan a dat lovitura cu single-ul „Numa Numa 2”. Este #1 în Japonia și urcă în topurile din lumea întreagă 1

Pe 16 septembrie Dan Bălan a vizitat Hiroshima Carp, unul dintre cele mai cunoscute terenuri de baseball din Japonia, unde a aflat că unul dintre jucători, Noma-san, își face intrarea pe teren pe muzica sa.

Presa niponă s-a arătat extrem de interesată de vizita artistului, iar Japonia este cucerită de muzica lui Dan Bălan, pentru că „Numa Numa 2′ este pe primul loc în topuri (#1 în iTunes și Inn Line Music, cel mai relevant top muzical din Japonia), este #1 în căutările pe Yahoo și #1 în Joysound, platforma celebră de karaoke din Japonia.

Originar din Republica Moldova, Dan Bălan este interpret, compozitor, producător. Este primul și singurul compozitor din Republica Moldova nominalizat vreodată la premiul Grammy, cel mai important și prestigios premiu din industria muzicală mondială.

Vezi aici video:

FELICITĂRI!