(Last Updated On: September 21, 2018)

Elena Udrea a oferit noi detalii despre nașterea micuței Eva Maria. Fugită în Costa Rica pentru a nu face închisoare, Elena Udrea spune că și-ar dori să vină cu micuța în România.

Elena Udrea a oferit un interviu în exclusivitate pentru “Star Matinal” de la Antena Stars în care a vorbit despre cum se simte după naştere, ce face fetiţa, dar şi cum a decurs totul în cea mai importantă zi din viaţa sa. Elena Udrea a vorbit şi despre venirea în România, dar şi despre momentul în care familia sa va merge să o cunoască pe micuţă, informează spynews.ro.

Update. Elena Udrea, noi declarații după naștere.  „Îmi doresc foarte mult, ca foarte curând, să o aduc pe micuţă în România. Este o perioadă din viaţa mea de care încerc să  ..." 1

“Eva Maria ne-a făcut tuturor o supriză. Şi nouă şi medicului şi a venit mai devreme. Fiind fetiţă, ne aşteptam să fim sub termenul calculat de medic, însă ea a venit chiar mai devreme de atât.

Deşi nu era niciun semn că noaptea trecută se va naşte, totuşi, în patru ore, după o aşteptare de patru ore destul de grea, având în vedere opţiunea mea pentru naştere naturală, s-a născut Eva Maria.

E un copil perfect sănătos, eu mă simt foarte bine, probabil acesta este unul din avantajele femeilor care aleg naşterea naturală. Faptul că eşti într-o formă fizică foarte bună imediat după naştere, iar pentru copil este foarte sănătos.

Suntem bine, aşteptăm să ne dea voie să plecm acasă astăzi, deci practic după o zi, mie mi-ar fi dat voie să plec de ieri, dar am mai stat pentru Eva. Şi încercă să ne obişnuim acum una cu alta. E un moment special. Asta clar!

Începe o perioadă specială în viaţa mea la care trebuie să mă adaptez, dar este extrem de frumoasă, este fabuloasă pot să spun! Mi-aş fi dorit să se întâmple acasă, în România, şi tot sper că foarte curând vin cu Eva să-şi cunoască familia.

Din păcate, neaşteptându-ne la venirea ei atât de devreme, familia era pregătită pentru începutul lunii octombrie să se întrunească aici, în Costa Rica, dar asta este. Acum vor veni duminică, luni, când ea deja este acasă. Nici nu puteau să facă prea multe.

Rolul major l-am avut eu până la momentul acesta. Este o perioadă din viaţa mea de care încerc să mă bucur la maximum de acest nou început. Îmi doresc foarte mult, ca foarte curând, să o aduc pe micuţă în România”, a spus Elena Udrea în exclusivitate pentru Antena Stars.