(Last Updated On: September 17, 2018)

Un locuitor al comunei Vorona, județul Botoșani, și-a făcut propria trecere de pietoni pe un drum din localitate. Polițiști încearcă acum să-l găsească pe cel care a trasat trecerea.

Realizarea botoșăneanului îi pune în încurcătură pe șoferi, cei mai mulți dintre ei respectând trecerea de pietoni, convinși că este autentică.

Un român  și-a făcut propria trecere de pietoni, cu bidineaua. Ce spune Poliția 1

Marcajul pietonal a fost realizat cu bidineaua, iar asta se vede din marginile neregulate și liniile care nu sunt paralele. Poliția rutieră a deschis un dosar penal și încearcă depistarea autorului faptei, relatează, monitorulbt.ro. preluat de libertatea.ro.

„A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoşani.

Trecerea de pietoni ilegală a fost realizată în urmă cu circa trei săptămâni, la scurt timp după reabilitarea drumului judeţean 208 C care străbate comuna Vorona. Semnele de circulație și marcajele se execută numai la solicitarea autorităților locale, cu aprobarea Serviciului Rutier al Poliției.