(Last Updated On: September 16, 2018)

Teo Trandafir a vorbit despre importanța banilor și crede că aceștia pot aduce fericirea, dar doar cu o condiție, să-i folosești ca să faci bine. Vedeta recunoaște că face multe donații și spune că și fiica ei, Maia, este foarte chibzuită.

. „Coroborați cu generozitatea, cu empatia, cu experiența personală, care îți arată cât de mult poți suferi dacă nu ești ajutat, banii reprezintă o pârghie foarte importantă, să nu fim ipocriți”, spune vedeta Kanal D, citată de cancan.ro.

Teo Trandafir, despre câți bani are cu adevărat: „Eu chiar cred că banii îți aduc fericirea ... unii își imaginează întotdeauna că ai mai mult ...” 1

”Eu chiar cred că banii îți aduc fericirea, pentru că uite, să luăm o situație concretă, să zicem că prietenul tău cel mai bun prieten se îmbolnăvește foarte grav și singură lui speranța este să meargă să facă o operație foarte scumpă într-o țară străină… România nu îl ajută, că asta e țara, prietenii nu îl ajută, pentru că nu au bani, dar tu poți să îl ajuți și asta te face fericit.

Oamenii care consideră că banii nu aduc fericirea n-au avut bani niciodată și se alină cu asta. Dacă ai avut parte de mult la viața ta, știi cât contează. Dacă poți să ajuți pe cineva și să salvezi o viață, dacă poți să te ajuți pe tine sau pe cineva, dacă poți să arăți unui prieten, unui apropiat sau unui dușman un semn al aprecierii tale, eu zic că banii fac diferența, pentru că nu poți să trimiți la nesfârșit oamenilor gânduri bune, pozitivism, salutări calde.

E un om căruia îi moare copilul cu zile și tu îi spui: „Să sperăm că totul va fi bine!”? Nu, îi spui „De cât ai nevoie ca să te duci cu copilul la Viena?”, „20.000…”, „I-ai!”, „Când trebuie să ți-i dau înapoi?”, „Nicodată, sunt pentru copil!”. Da, banii aduc fericirea și salvează vieți. Orice salvează vieți aduce fericirea. Și medicii aduc fericirea.

Banii luați ca atare nu au valoare. Nu te fac fericit, pentru că îți pun în cârcă o grămadă de îndatoriri, o grămadă de energii negative care îți vin din toate părțile, de invidii exacerbate, pe care nu le poți controla nicicum.

Unii își imaginează întotdeauna că ai mai mult. Și te urăsc, practic, degeaba. Da, banii coroborați cu generozitatea, cu empatia, cu experiența personală care îți arată cât de mult poți suferi dacă nu ești ajutat reprezintă o pârghie foarte importantă, să nu fim ipocriți”, a povestit Teo Trandafir.