(Last Updated On: September 20, 2018)

O româncă este supărată foc pe compania aerian Ryanair.

Anca C.: „Cum sa ceri tu taxa de modificare nume 160 euro cand biletul a fost atat?!?!? Si nici sa nu anunti la check-in sa ma astepte cu bagajul de cala avand in vedere ca a trebuit sa stau la ei la birou sa fac modificarea.
Româncă, supărată foc pe Ryanair: „Cum sa ceri tu taxa de modificare nume 160 euro cand biletul a fost atat?!?!? ... Nici nu ma mai lasa sa intru la poarta de prioritate, car ditai geamantanul pe scari sus-jos; nici nu ma...” 1

Deci dupa ca am platit 500 euro in total pe biletul asta dus intors, ma pune sa si dezmembrez tot bagajul de cala .. ca deh..era bagaj de cala cu de toate.

Nici nu ma mai lasa sa intru la poarta de prioritate, car ditai geamantanul pe scari sus-jos; nici nu ma imbarc cu priority- pentru care am platit deja..si apoi constat ca acritura la care am platit taxa nici nu mi-a dat chitanta.

Si in final cand sa trec de poarta se mai trezeste un destept de la aeroport sa imi spuna ca e vina mea ca de de ce am gresit numele, ca eu nu verific?

Cred ca am 12 zboruri in ultimele 3 luni cu Ryanair dar asta mi-a pus capac.. unde pot sa le fac o plangere si sa si rezolv ceva?”