(Last Updated On: September 17, 2018)

Regizorul Tudor Giurgiu este ironic la adresa guvernanților care au decis să redeschidă 20 de birouri turistice de promovare externă a României. Aceste birouri au fost închise tot de Guvern pentru că erau total ineficiente, erau un paravan prin care unii primeau salarii mari și călătorii în străinătate.

Tudor Giurgiu: „Wow! De-abia astept sa vad care vor fi cei 40 de “atasati” care vor stimula “fluxuri” si vor promova tara noastra ca o destinatie turistica “majora”. Mai bine am incepe cu lucrul la ceva autostrazi, la o signalistica coerenta vizual in zona principalelor atractii turistice,

Regizorul Tudor Giurgiu: „ „Wow! De-abia astept sa vad care vor fi cei 40 de "atasati" care vor stimula "fluxuri" si vor promova tara noastra ca o destinatie turistica "majora". Mai bine am incepe cu lucrul la ceva autostrazi, la o signalistica coerenta vizual in zona principalelor atractii turistice,  la facut ordine in ...” 1

la facut ordine in aeroportul Otopeni (as pune umarul la un Let’s Do It Romania ca sa asfaltam poteca plina de gropi pe unde se presupune ca un carucior plin de bagaje ar putea ajunge in parcarea supraterana; nu mai zic de WC-uri si plata parcari..).

Oricum ar fi, de-abia astept sa ii cunosc pe cei 40 de experti, asta dupa amintirea dialogului suprarealist avut acum vreo 10 ani cu boss-ul biroului de promovare din NY care imi explica de ce filmele noastre ii dau peste cap mareata strategie de promovare pe plaiuri americane.

Dar, sa fim optimisti. #lavremurinoioameninoi”