(Last Updated On: September 19, 2018)

Cum este viața politică în România. Dragnea și PSD sunt huliți în Transilvania dar filialele PSD din Transilvania țin cu Liviu Dragnea. Doar pentru că sunt ținuți în funcții chiar dacă au rezultate electorale slabe? Că bani PSD nu trimite pentru proiectele din Transilvania.

Sebastian Lazaroiu: „Cum, necum, Dragnea va trebui să facă “pasul lateral” (cum se zice la comuniști când ești îmbrâncit de camarazi într-o pubelă murdară peste care se trage capacul).

PSD Transilvania este cu Dragnea, PSD Moldova și PSD  Sud sunt împotriva lui Dragnea.  Sebastian Lazaroiu: „Cum, necum, Dragnea va trebui să facă "pasul lateral" ... Din ce știu eu, scrisoarea a fost deja semnată de ...” 1

Din ce știu eu, scrisoarea a fost deja semnată de șefi de filiale care, însumat, reprezintă peste jumătate din voturile aduse în mod tradițional la alegeri (e vorba de Sud si Est).

Nu sunt incă jumătate din membrii CEx (până vineri s-ar putea face, cine știe), dar, repet, sunt oameni care dacă, să zicem, mâine ar opri motoarele, PSD ar lua mai puțin de jumătate dun scorul mediu (30%/2, deci sub 15%).

De aici și greutatea demersului lor. În plus sunt semnături pe o hărtie, complicat să le mai retragi după ce ai semnat.

Dacă vrea să-i infrunte Dragnea, invocând majoritatea de jure (artificială, după cum am explicat mai sus), practic își asumă să conducă zombilitic peste o organizație înjumătățită. La refrendum, organizațiile astea își vor băga picioarele, iar parlamentarii din filialele respective vor trage țeapă in plen legilor.

Să ne gândim și la Tăriceanu, care azi vede că-i aliat cu niște scandalagii și nu știe cu cine să mai vorbească.

Daddy are termen de infățișare la recurs pe 8 octombrie, e foarte posibil să se deschidă și dosarul Teldrum, ceea ce i-ar putea aduce un mic control judiciar, iar din momentul ăla nu mai poate să-și ia tălpășița din țară decât dacă-și lasă coarne să se amestece cu nișe berbecuți pe vapor.

Fii rațional, Daddy! Irina are să te iubească și când nu vei mai fi mare tartor. Și dacă nu, înseamnă că nu te-a iubit niciodată”.