(Last Updated On: September 19, 2018)

Principele Nicolae și Alina Binder se pregătesc pentru nuntă. Peste numai 10 zile cei doi își vor jura credință în biserică.

Nunta va avea loc la Cazinoul din Sinaia, iar cei doi vor pleca de la biserică în caleaşcă, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu zeci de ani, la nunta principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand, scrie cancan.ro.

Principele Nicolae și Alina Binder se pregătesc de nuntă. Cum va arăta rochia de mireasă 1

Alina Binder a vorbit şi despre rochia de mireasă, creată de un designer român. ”Vor fi niste motive inspirate din portul bunicii mele, portul sasesc, dar foarte discret. O să fie superbă”, a spus viitoarea mireasă.

La marele eveniment vor lua parte peste 200 de invitaţi, printre care şi reprezentanţi ai mai multor familii regale din Europa. Marii absenţi vor fi însă chiar membrii Casei Regale din România: invitaţia la nuntă trimisă de Nicolae mătuşii sale Margareta, Custode al Coroanei, a fost înapoiată nedeschisă, semn că a fost refuzată. Mai mult, se pare că nici Principesa Elena, mama lui Nicolae, nu va participa la eveniment.

Principele Nicolae și Alina Binder se pregătesc de nuntă. Cum va arăta rochia de mireasă 2

Cei doi s-au căsătorit civil la finalul anului trecut, iar nunta va avea loc pe 30 septembrie. Până atunci, Principele Nicolae onorează, în calitate de nepot al Regelui Mihai, invitații la diverse evenimente.