(Last Updated On: September 17, 2018)

Un şofer român de TIR a avut zile. El a scăpat cu viață după o ciocnire violentă de pe un drum din Ungaria. A intrat cu TIR-ul într-un camion care circula în faţa lui.

Acidentul a avut loc vineri la prânz la km 39 al autostrăzii M1 din Ungaria, în apropiere de Bicske. Şoferul unui camion românesc al cărui cap de tractor e înmatriculat în Dolj, iar semiremorca în Bucureşti, a lovit violent, din spate, un alt camion care circula regulamentar, potrivit Observator TV.

(Foto) Un şofer român de TIR a avut zile. A scăpat cu viaţă dintr-un accident teribil, în Ungaria 1 (Foto) Un şofer român de TIR a avut zile. A scăpat cu viaţă dintr-un accident teribil, în Ungaria 2 (Foto) Un şofer român de TIR a avut zile. A scăpat cu viaţă dintr-un accident teribil, în Ungaria 3

Din fericire, românul a ieşit pe picioare din cabină, chiar dacă daunele materiale au fost considerabile.
Traficul a fost blocat mai multe ore pe un sens, spre Budapesta, iar poliţia a redirecţionat maşinile pe o rută ocolitoare.

Din câte se pare, şoferul român nu a păstrat distanţa regulamentară şi nici nu a fost atent la trafic, astfel că atunci când camionul din faţa lui a fârnat, nu a mai putut evita impactul.

(Foto) Un şofer român de TIR a avut zile. A scăpat cu viaţă dintr-un accident teribil, în Ungaria 4

Camionul românului era plin cu cauciucuri şi un inecendiu devastator ar fi putut izbucni oricînd, dar pompierii maghiari au izolat la timp zona accidentului.