(Last Updated On: September 20, 2018)

Simona Halep a avut parte de o primire de gală la Wuhan (China) din partea organizatorilor turneului care se va desfășura în perioada 23-29 septembrie. Simona a fost întâmpinată la intrarea în hotel cu un buchet de trandafiri și un aranjament floral cu însemnele Grand Slamului câștigat la Roland Garros.

„Mi-ar plăcea foarte mult să termin acest an pe locul 1 mondial. Sper să am rezultate bune şi pe final de 2018. A fost un an frumos într-adevăr, cu siguranţă cel mai bun de până acum”, a declarat Simona Halep la plecarea din România, citată de libertatea.ro.

(Foto) Simona Halep a ajuns în China. Primire de gală pentru numărul 1 mondial 1 (Foto) Simona Halep a ajuns în China. Primire de gală pentru numărul 1 mondial 2

Simona se află pe locul 1 de 46 de săptămâni, fiind pe locul 11 al-time. Halep are 8.061 de puncte și este urmată de Caroline Wozniacki, 5.975 puncte.

(Foto) Simona Halep a ajuns în China. Primire de gală pentru numărul 1 mondial 3 (Foto) Simona Halep a ajuns în China. Primire de gală pentru numărul 1 mondial 4

Turneul de la Wuhan este foarte puternic. Pe tablou sunt cele mai bune jucătoare din lume, precum Simona Halep (1), Caroline Wozniacki (2), Angelique Kerber (3), Caroline Garcia (4), Petra Kvitova (5), Elina Svitolina (6), Naomi Osaka (7), Karolina Pliskova (8), Sloane Stephens (9) sau Jelena Ostapenko (10).

Cel mai bun rezultat obținut de Simona Halep la Wuhan este semifinală în 2016.