(Last Updated On: September 12, 2018)

După ce a distrus cu excavatorul case în valoare de 4 milioane de lire la Londra, Daniel Neagu a pledat nevinovat.

Românul în vârstă de 30 de ani a fost arestat pe 11 august, după ce a distrus 5 case construite de firma la care lucra şi care, susţine el, nu l-a plătit. Luni, românul a apărut în faţa instanţei, Curtea Coroanei din St. Albans, care a decis că va rămâne în arest preventiv, iar procesul va începe pe 4 februarie 2019, informează observator.tv.

(Foto) Românul din Marea Britanie care a distrus cu excavatorul case în valoare de 4 milioane de lire, la Londra, a pledat nevinovat: "Râdea şi făcea poze" 1 (Foto) Românul din Marea Britanie care a distrus cu excavatorul case în valoare de 4 milioane de lire, la Londra, a pledat nevinovat: "Râdea şi făcea poze" 2

Casele distruse fuseseră construite de compania McCarthy & Stone. Suspectul a lucrat o perioadă pentru un subcontractor al acestei firme de construcţii, a declarat un reprezentant al McCarthy & Stone. Mai mulţi martori oculari au declarat că bărbatul râdea şi fotografia distrugerile cauzate şi le-ar fi spus poliţiştilor că nu a fost plătit şi din acest motiv a distrus casele.

Românul fusese concediat cu câteva zile înainte să facă prăpăd în cartierul abia construit, firma care l-a dat afară susţinând că acesta dusese un utilaj de construcţii în România şi l-ar fi lăsat acolo, imediat după concediere.

(Foto) Românul din Marea Britanie care a distrus cu excavatorul case în valoare de 4 milioane de lire, la Londra, a pledat nevinovat: "Râdea şi făcea poze" 3 (Foto) Românul din Marea Britanie care a distrus cu excavatorul case în valoare de 4 milioane de lire, la Londra, a pledat nevinovat: "Râdea şi făcea poze" 4

Martorii povestesc însă că Daniel Neagu “râdea şi făcea poze” în timp ce surpa vilele.