(Last Updated On: September 10, 2018)

Compania românească Bitdefender a anunțat că a început mutarea a peste 900 de angajați întrt-o nouă locație, în noua clădire de birouri Orhideea Towers.
Contractul a fost semnat pentru un termen minim de 5 ani. Bitdefender îsi va muta echipele globale din locaţia anterioară, DV24Offices, în etajele 9, 10, 11 si 12 ale clădirii Orhideea Towers.

Orhideea Towers: Imaginați-vă că puteți lucra într-un loc în care vă regăsiți, un loc inundat de lumină naturală și aer curat, unde ideile mari pot călători fără bariere. Un spațiu de lucru plin de viață, dezvoltat pe baza nevoilor dvs. Imaginați-vă că ați putea lucra într-un spațiu care vă încarcă cu energie pozitivă și vă susține activitatea. Sună bine. Noi stim.

(Foto) Peste 900 de corporatiști din România se mută în cele mai tari birouri din țară. „Imaginați-vă că puteți lucra într-un loc în care ...” 1 (Foto) Peste 900 de corporatiști din România se mută în cele mai tari birouri din țară. „Imaginați-vă că puteți lucra într-un loc în care ...” 2

Dezvoltată de CA IMMO şi însumând 37.000 mp închiriabili, această clădire de clasă A, certificată LEED GOLD , presupune o investitie de 75 milioane euro. În urma contractului cu Bitdefender, rata de pre-închiriere a proiectului a ajuns la la 65%, informează Ziarul Financiar.

“Suntem încântaţi sa aducem în portofoliul nostru un client nou, Bitdefender. Dezvoltarea proiectului Orhideea Towers ne permite completarea bazei noastre de clienti premium şi, în acelasi timp, satisface planurile de expansiune ale companiilor din România cu cea mai accelerată rată de crestere, asa cum este Bitdefender, multe dintre acestea fiind parteneri de lunga durată.

Cu acest proiect, ne consolidăm pozitia locală, adăugând o nouă clădire de clasă A portofoliului actual din Bucuresti, închiriat aproape în totalitate”, a declarat Frank Nickel, Chief Executive Officer în cadrul CA IMMO.

Contractul de închiriere va dura minim 5 ani cu posibilitatea de extindere, fiind intermediat de compania imobiliară Cushman Wakefield Echinox. Bitdefender este al doilea chirias ancoră care isi relochează operatiunile globale in Orhideea Towers, alături de Misys, o companie internaţională specializată în dezvoltarea de software financiar.

(Foto) Peste 900 de corporatiști din România se mută în cele mai tari birouri din țară. „Imaginați-vă că puteți lucra într-un loc în care ...” 3 (Foto) Peste 900 de corporatiști din România se mută în cele mai tari birouri din țară. „Imaginați-vă că puteți lucra într-un loc în care ...” 4 (Foto) Peste 900 de corporatiști din România se mută în cele mai tari birouri din țară. „Imaginați-vă că puteți lucra într-un loc în care ...” 5

“Înconjurată de universităţile tehnice, campusul studenţesc şi la mică distanţă fată de centrul oraşului, această nouă clădire ne va asigura o multitudine de avantaje, cel mai important fiind contactul strâns cu talentele noii generaţii, absolvenţi ai Universităţii Politehnice Bucureşti”, a explicat Bogdan Irina, Chief Operating Officer in cadrul Bitdefender.

Cele două turnuri ale Orhideea Towers vor avea 13 (P+12), respectiv 17 (P+16) etaje supraterane, cu suprafeţe ample de până la 2.700 de metri pătraţi per etaj şi două etaje subterane. Clădirea va dispune de 406 de locuri de parcare, precum şi spaţii de depozitare pentru biciclete, cu duşuri şi vestiare pentru biciclişti.