(Foto) Cum a fost Loredana Groza în prima zi de școală. „Loredana a început şcoala la 6 ani, pentru că aşa era atunci. Mama ei a pregătit-o şi i-a fost şi învăţătoare timp de 4 ani. S-a simţit …”

Astăzi, când a început din nou școala în România, tatăl Loredanei Groza a făcut câteva mărturisiri despre marea vedetă.

Cântăreața a făcut șocala la Onești, iar învățătoare i-a fost chiar mama ei, Leonida.

(Foto) Cum a fost Loredana Groza în prima zi de școală. „Loredana a început şcoala la 6 ani, pentru că aşa era atunci. Mama ei a pregătit-o şi i-a fost şi învăţătoare timp de 4 ani. S-a simţit ...” 1

„Loredana a început şcoala la 6 ani, pentru că aşa era atunci. Mama ei a pregătit-o şi i-a fost şi învăţătoare timp de 4 ani. S-a simţit protejată, dar soţia mea nu i-a făcut favoruri, ci avea aceeaşi atitudine faţă de toţi elevii. Norocul învăţătoarei că a avut un copil care nu i-a făcut probleme.

Lori a fost premiantă până în anii de liceu. Singura notă de 9 în activitatea ei şcolară a fost la Botanică’, a declarat Vasile Groza, tatăl Loredanei, pentru click.ro,preluat de Libertatea.

(Foto) Cum a fost Loredana Groza în prima zi de școală. „Loredana a început şcoala la 6 ani, pentru că aşa era atunci. Mama ei a pregătit-o şi i-a fost şi învăţătoare timp de 4 ani. S-a simţit ...” 2

Loredana Groza, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai de succes cântărețe de pe scena muzicală din România. Din anul 1998 este căsătorită cu Andrei Boncea, împreună cu care are o fiică, Elena.