(Last Updated On: September 30, 2018)

Principele Nicolae și aleasa inimii sale, Alina Binder, s-au căsătorit religios duminică, la Sinaia unde au fost prezenți prieteni din aproape 13 țări, ambasadori, personalități din corpul diplomatic și din familii regale.

Principele Nicolae și mireasa lui au fost conduși la altar de nașii lor, Liviu Popescu și soția acestuia, Simona Popescu. Cuplul princiar a mai avut o pereche de nași, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu Filitti.

(Foto) Cine este Alina-Maria Binder, soția prințului Nicolae. Imagine de la nunta lor de astăzi 1 (Foto) Cine este Alina-Maria Binder, soția prințului Nicolae. Imagine de la nunta lor de astăzi 2

Nicholas de Roumanie Medforth Mills a dezvăluit într-o postare pe Facebook că a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanţe pe care au petrecut-o în Marea Britanie.

”Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre … De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună”, scria Nicholas Medforth-Mills la anunțarea logodnei, citat de digi24.ro.

”Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare”, a mai scris fostul principe.

(Foto) Cine este Alina-Maria Binder, soția prințului Nicolae. Imagine de la nunta lor de astăzi 3 (Foto) Cine este Alina-Maria Binder, soția prințului Nicolae. Imagine de la nunta lor de astăzi 4

(foto Libertatea)

Alina-Maria Binder are 30 de ani și e absolventă a Şcolii de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a Colegiului Naţional I.L. Caragiale. Logodnica fostului principe a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA. Potrivit datelor publicate pe pagina de Facebook, Alina-Maria Binder a lucrat ca PR Asociaţia Aviatorilor și, în prezent, tânăra urmează un curs pentru a obţine certificare ca însoţitor de zbor.

Alina-Maria Binder a atras atenția presei în urmă cu 7 ani, atunci când s-a aflat că avea o relație cu Sebastian Blaga, fiul liberalului Vasile Blaga. Relația celor doi a durat 6 ani, timp în care cei doi au locuit în Germania.

Fostul principe Nicolae și Alina-Maria Binder au apărut în public pentru prima dată împreună în 2016, la botezul copilului Prinţului Jean de Orléans. Însă, cei doi se cunoşteau de mai multă vreme. În septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe fostul principe cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlonul pentru promovarea lecturii.

Fostul principe Nicolae are 33 de ani şi a intrat în atenţia opiniei publice în 1992, când l-a însoţit pe Regele Mihai, în prima vizită în România, după exilul impus de regimul comunist.

Vezi aici Video:

În urmă cu doi ani, lui Nicholas i-a fost retras titlul şi a fost exclus din linia de succesiune la Tronul României. Nu a fost însă dat un motiv clar, dar se lăsa de înţeles că stilul de viaţă al lui Nicolae ar fi dus la luarea deciziei.