(Last Updated On: September 19, 2018)

Cătălin Scărlătescu și-a propus să slăbească 52 de kilograme și a reușit. Acum îşi doreşte lângă el o femeie care să aibă o greutate egală cu kilogramele pe care el le-a dat jos.

„Trebuie să găsesc pe cineva care să aibă 52 de kilograme, cât am dat eu jos. Grasul ăsta urât şi nasol îl mâncase pe Scărlătescu”, a spus arătând spre o poză veche cu el. . Uite acum cum sunt!”, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit Libertatea.

(Foto) A reușit!  Cătălin Scărlătescu a slăbit 52 de kilograme. “Uite acum cum sunt“. Acum îşi doreşte lângă el o femeie care să aibă o greutate egală cu kilogramele pe care el le-a dat jos 1 (Foto) A reușit!  Cătălin Scărlătescu a slăbit 52 de kilograme. “Uite acum cum sunt“. Acum îşi doreşte lângă el o femeie care să aibă o greutate egală cu kilogramele pe care el le-a dat jos 2

Cătălin Scărlătescu și-a schimbat complet garderoba, forțat de noua siluetă. Mai slab cu peste 50 de kilograme decât la începutul anului – a trecut la regim forțat de medici și s-a ținut de el chiar și în vacanță -, simpaticul chef de la Antena 1 a constatat că tot ce are în șifonier vine pe el ca un sac, așa că, vrând, nevrând, a plecat la cumpărături… Și a cheltuit o avere!