(Last Updated On: September 19, 2018)

Mirabela Dauer a avutr numai cuvinte de laudă la adresa Andrei, cele două vor vor cânta pentru prima dată împreună pe scenă.

„E prima dată când o să cânt alături de Andra şi pentru mine e o mare bucurie. Alături de ea o să interpretez pe scenă cunoscuta melodie Morăriţa’, dar şi o piesă din repertoriul lui Dan Spataru.
DECLARAȚII Mirabela Dauer, despre Andra. „E prima dată când o să cânt alături de Andra şi pentru mine e ...” 1

Eu o ador pe Andra şi o preţuiesc mult pentru tot ceea ce face. Este un copil minunat, ce a rămas la fel de-a lungul timpului. Are un caracter foarte frumos, iar lucrul ăsta se vede de fiecare dată.

Greu îți găseşti jumătatea în lumea asta, dar ea cu Cătălin formează un întreg perfect. Ei au reuşit să rămănă chiar şi după mulţi ani la fel de frumoşi şi să se iubească. Iar lucrul acesta spune multe despre ei doi.

Sunt un bun model pentru mulţi dintre tinerii din ziua de azi. Andra are o voce foarte bună şi e printre puţinele soliste care cântă orice gen muzical. De aceea, concertul de muzică populară o sa fie unul pe placul publicul.

Ea cântă cu sufletul, iar cei din faţa ei simt asta. Lumea ascultă, de fapt, sufletul ei, a povestit Mirabela Dauer, potrivit site-ului andraonline.ro.

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi.