(Last Updated On: September 18, 2018)

Dani Oțil a povestit zilele trecute la emsiunea sa de la Antena 1 cum a dat nas în nas cu ursul.

Dani Oţil se afla cu un prieten în pădure, când, la un moment dat, un zgomot puternic s-a auzit dintre copaci. Cei doi au luat-o la fugă și astfel au reușit să evite o situație exprem de neplăcută.

Dani Oţil: „Eu m-am întâlnit ieri iar cu ursul. A fost o situaţie destul de ciudată. . Eram cu colegul, el nu mai avea ...” 1

„Eu m-am întâlnit ieri iar cu ursul. A fost o situaţie destul de ciudată. A fost şi de un penibil irepetabil. Eram cu colegul, el nu mai avea bateria la motor, împingeam motoarele pe o zonă şi el zice: ‘Taci un pic, Dani!’. I-am spus: ‘Ce vrei, Ştefane? Este o ciocănitoare’. Şi apoi s-a auzit un zgmot de urs. Era foarte ciudat şi era foarte aproape. Am scos cel ma bun timp până la dubă”, a spus Dani Oţil la tv, potrivit Libertatea.

De ce fuge Dani Oțil de evenimentele mondene.
Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a venit cu o explicație… neașteptată în privința refuzului său de a onora astfel de invitații. Unii ar putea-o lua ca pe o glumă. Alții, colegi de-ai lui de breaslă, s-ar putea supăra, dar… vedetei de la Neatza cu Răzvan și Dani’ nici că-i pasă!