Câte mii de lire sterline plătește Andreea Esca școala fiicei sale, Alexia, în Anglia

Andreea Esca, una dintre cele mai bine plătite prezentatoare TV din România, o susține pe fiica sa Alexia care a ales să studieze în Marea Britanie.

Alexia, fiica Andreei Esca, a terminat Liceul Francez din Capitală și a ales să continue studiile în Anglia, acolo unde va studia marketing, publicitate și relații publice. Înainte să își facă bagajele, a sărbătorit corespunzător împlinirea celor 18 ani, părinții săi i-au organizat o mega-petrecere la Loft, unul dintre cele mai fițoase cluburi din București.

Câte mii de lire sterline plătește Andreea Esca școala fiicei sale, Alexia, în Anglia 1

„Voi merge în Anglia, la UCA, University For the Creative Arts, unde voi studia marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei”, a mărturisit fiica Andreei Esca, potrivit Can Can.

Pe site-ul Universitatii de Arte Creative, sunt postate taxele pentru anul universitar 2018-2019. Potrivit cifrelor publicate, Andreea Esca plătește o avere pentru studiile fiicei sale. Un an de studiu costă aproximativ 15.000 de lire sterline, la care se adaugă cazarea, masa și transportul, cheltuielile dublându-se, ajungându-se la 30.000 de lire sterline pe an.

Timp de trei ani, atât cât va studia Alexia, prezentatoarea știrilor Pro Tv va scoate din buzunar 90.000 de lire sterline. Dacă va urma și un master, Alexia va trebui să mai achite în jur de 20.000 de lire sterline, astfel că totalul va fi de aproximativ 110.000 de lire sterline, adică 125.000 de euro.

Alexia vrea să vină în țară foarte des
„Sper că distanța ne va apropia mai mult, în ultima perioadă nu prea ne-am văzut, că am fost cu BAC-ul, dar urmează o vară incendiară. Ne-am propus să mergem în vacanțe, să mergem la Untold, la Neversea, cu prietenii.

Facem ce fac toți adolescenții. Mergem la o cafenea în parc. (…) Piesa „Dacă pleci” e pentru ea. În piesă îi spun să nu mă lase dacă pleacă! (…) Noi nu suntem geloși. Nu există așa ceva. Nu știm cine e mai gelos dintre noi doi sincer”, a mărturisit Mario Fresh, la „Vorbește lumea”.