Carmen Iohannis, din nou dirigintă. Mesajul transmis de soția președintelui României în prima zi de școală. „Fiind an centenar …”

Carmen Iohannis s-a lăsat convinsă și a mai preluat o clasă de boboci și în acest an școlar,  la Colegiului Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, unde este profesoară de engleză.

Carmen Iohannis a confirmat, săptămâna trecută, că va preda și în anul școlar 2018-2019 la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. O informație pe care nu a dorit să o ofere atunci a fost dacă va prelua sau nu o clasă de a IX-a la dirigenție.

Carmen Iohannis, din nou dirigintă. Mesajul transmis de soția președintelui României în prima zi de școală. „Fiind an centenar ...” 1

Misterul a fost spulberat, luni, pentru că site-ul Colegiului Național Gheorghe Lazăr a apărut informația că soția președintelui României va fi diriginta elevilor din clasa a IX-a E, scrie turnulsfatului.ro, preluat de Libertatea.

De altfel, Carmen Iohannis a fost prezentă la deschiderea noului an școlar, la liceul unde predă engleza.

„Păşim plini de optimism şi sperăm să ne realizăm toate planurile pe care ni le stabilim în această zi. Fiind an centenar, sigur că aspiraţiile noastre vor fi şi mai înalte şi sper ca în acest an să le atingem, în cea mai mare măsură.

E o zi foarte bucuroasă, pentru că mă întâlnesc cu foştii elevi, mă aşteaptă aicea, şi preiau o clasă de boboci, clasa a IX-a E, pe care sper să îi conduc până când se poate spre sfârşitul acestui liceu. Vă doresc tuturor să aveţi bucuria zilei de astăzi în suflete şi pe parcursul anului care urmează”, a declarat Carmen Iohannis.