(Last Updated On: September 13, 2018)

Andreea Marin a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruță despre viața ei de acum, despre iubitul ei actual și despre planurile pe care le are.

Vedeta a fost întrebată la emisiune despre o eventuală nuntă.

Andreea Marin a vorbit despre iubit și nuntă. Vezi ce a declarat vedeta 1

„Nu știu, nu știu să își spun asta. Deocamdată nu ne gândim la lucrul acesta. Este și normal după niște experiențe de viață care n-au fost tocmai reușite. Noi suntem împreună de aproape un an și jumătate și ne înbțelegem extrem de bine, deși teoretic, fiind la distanță, ar fi imposibil, nu-i așa? mai bine decât atunci când eram cu cineva în care nu puteam să am încredere. ne vedem destul de des, în fiecare lună, nu se pune problema să stăm departe prea mult…

…Violeta a început școala și luni am fost cu ea în prima zi de școală. Și am mari emoții că a trecut în etapa a doua, cum ar fi gimnaziu. E fată mare”, a declarat Andreea Marin, citată de libertatea.ro.

Andreea Marin a vorbit și despre problemele sale de sănătate.

„Operația va fi, încă nu a fost. Abia am descoperit doctorul, un doctor extraordinar, la noi acasă, pentru că mi-am dorit să nu mai plec departe,m să fac operația la noi acasă. Nu este ceva grav, dar abia săptămâna viitoare am rezoluția finală. Și abia atunci voi putea povesti, pentru că nu este un secret. Dar atâta vreme cât nu știu rezoluția doctorului, încă nu știu exact ce este. Și o să știu săptămâna viitoare. dar nu mă plâng, nu vreau să mă plâng. Oricum ar fi viața…”, a explicat vedeta de televiziune.