Andra și Cătălin Maruta se respectă. Pe ce au dat 1 milion de euro CASH!

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri de vedete din România. Cei doi câștigă și foarte bine

Au o familie frumoasa si doi copii pe masura. Recent, vedetele au realizat ca au nevoie de mai mult spatiu in casa. Asa ca s-au pus pe cautat locuinta perfecta.

Andra și Cătălin Maruta se respectă. Pe ce au dat 1 milion de euro CASH! 1

Pe care au si gasit-o! In apropiere de Zoo Baneasa, o zona linistita si aproape de spatiile verzi. Cei doi au platit pe vila nu mai putin de un milion de euro. CASH! Nu au dorit sa apeleze la banci, astfel ca au decis sa achite casa integral, pe loc, anunta Can Can.

Andra si Catalin Maruta au o situatie financiara de invidiat. Artista castiga bani frumosi din concerte, dar si gratie emisiunii “Vocea Romaniei”, unde este jurat, in timp ce prezentatorul are propria emisiune la un cunoscut post de televiziune.

Andra și Măruță formează cuplul perfect și este model pentru multe tinere din România. Andra a povestit secretul reușitei în căsnicie, mariaj diferit față de al altor vedete din țară.

Andra, citată de cancan.ro: „În orice cuplu se schimbă lucrurile, la unii în bine, la alţii în rău. Sau în altceva, mă rog. La noi… păi noi suntem binecuvantaţi, aş zice, pentru că ne simţim tot mai aproape unul de celălalt, odată cu trecerea anilor. N-avem noi prea multă vechime, faţă de cuplurile mai în vârstă, dar lucrurile s-au aşezat frumos. Iar copiii ne-au consolidat foarte mult povestea. Poveste care oricum era frumoasă…

 

Cei care se despart au avut ghinion sau au fost cam inconştienţi atunci când au decis să aibă o relaţie pe termen lung, adică s-au lăsat duşi de val. Din păcate, sunt mulţi în situaţia asta, de unde şi vorba cu dragostea care e oarbă.

Se despart oamenii care nu au prea multe în comun şi care, după o scurtă perioadă pasională, care ţine şi de foame, şi de sete, şi de dragoste, şi de tot, constată că nu prea mai au ce să-şi spună, ba se mai şi ceartă sau se enervează unul pe altul îngrozitor.

Eu cred că, dincolo de atracţia aceea de început, trebuie să analizezi foarte bine relaţia şi să fii sinceră cu tine: mă potrivesc cu omul ăsta sau e doar un foc de paie, un amor de-o lună?”,

Andra vorbeste si despre diferentele dintre ea si sotul ei: “Eu si Catalin nu suntem la fel, in schimb suntem potriviti unul pentru altul. Astea sunt doua lucruri diferite. Eu sunt mai nerabdatoare, mai copilaroasa, mai repezita, iar el e mai calm, mai rational si, o sa razi, chiar mai ordonat ca mine.Andra și Cătălin Maruta se respectă. Pe ce au dat 1 milion de euro CASH! 2

El vorbeste prea mult la telefon, eu il amenint ca i-l iau si i-l arunc pe geam. Sau ca i-l bag pe gat, e alegerea lui! (rade). Stie ca am dreptate, dar n-are incotro, sunt telefoane de serviciu.

N-are cum sa-si puna secretara si sa-si redirectioneze apelurile, cum fac altii. Iar el imi reproseaza uneori ca sunt cam naiva si cred orice spune oricine. Ne mai si certam, insa ne impacam in cinci minute, n-am stat niciodata certati mai mult de cinci minute, de cand ne cunoastem noi!”, a marturisit artista in urma cu ceva timp.