Alexandru Arșinel mănâncă bio, din livezile și din sera familiei. „Mâncăm eco, noi nu stropim fructele din livadă cu nimic”

Alexandru Arșinel încearcă să mănânce cât mai sănătos pentru a-și menține sănătatea. Chiar dacă încalcă de multe ori restricțiile alimentare impuse de medici actorul se hrănește destul de sănătos, cu fructe și legume netratate.

Cu o mulțime de intervenții și afecțiuni trecute pe fișa sa medicală, actorul trebuie să țină un anume regim alimentar. Recunoaște că-l mai încalcă, însă, din când în când, atunci când se simte bine. Mai bea și un păhărel cu vin, mai gustă și dintr-o fripturică, după pofta inimii sale. Cu toate acestea, are șansa și să mănânce corespunzător, scrie libertatea.ro.

Alexandru Arșinel mănâncă bio, din livezile și din sera familiei. „Mâncăm eco, noi nu stropim fructele din livadă cu nimic” 1

Actorul mănâncă în mare parte alimente bio, pentru că livezile sale de la Dolhasca, acolo unde se află casa părintească, sunt pline cu mere și alte fructe netratate.

„Acum sunt tocmai bune de cules. Mâncăm eco, noi nu stropim fructele din livadă cu nimic”, a declarat Arșinel pentru Libertatea.

În plus, unul dintre cei doi fii ai săi are o seră cu de toate, de care are grijă tot timpul.

„Vara aceasta nu a venit cu noi la Sinaia, în vacanță, tocmai ca să se ocupe de seră. Îl ajută și nepotul meu”, a mai spus actorul.