(Last Updated On: September 21, 2018)

Cinci români au fost răniți pe o autostradă din Slovacia după ce un microbuz din România a intrat în coliziune cu un camion.

Accidentul a avut loc vineri dimineaţă, pe autostrada D2, în zona localităţii slovace Malacka. O româncă în vârstă de 39 de ani a fost rănită extrem de grav şi a fost transportată de urgenţă cu elicopterul la un spital din capitala slovacă, informează cancan.ro.

Accident grav 5 români răniţi în Slovacia, după ce un microbuz din România s-a lovit cu un camion 1

(foto arhiva)

Alţi patru români, pasageri în microbuz, au suferit diferite răni şi au fost preluaţi de ambulanţe. Şoferul camionului a scăpat nevătămat.

„Ambasada României în Republica Slovacă urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 21 septembrie 2018, în apropierea localității Sekule, pe autostrada D2, incident în care a fost implicat un microbuz înmatriculat în România și un autocamion.

Reprezentanții ambasadei au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații cu privire la identitatea persoanelor afectate, starea de sănătate a acestora și circumstanțele producerii accidentului.

Potrivit datelor obținute până în prezent de către reprezentanții misiunii diplomatice, un cetățean român a fost grav rănit, fiind transportat de urgență la o unitate medicală din Bratislava. Ceilalți pasageri au suferit leziuni superficiale, în prezent beneficiind de asistență medicală de specialitate”, au afirmat reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe