(Last Updated On: September 21, 2018)

Prezentatoarea TV, Andreea Esca, a mărturisit că îi este foarte greu fără fiica sa, Alexia, care a plecat să studieze în Anglia.

”Da, mi-e greu fără ea. Dar acum vorbim mult mai mult decât vorbeam înainte. (…) Ea este un copil care a stat acasă, care a fost foarte răsfățată. Deodată s-a trezit singură, în 16 metri pătrați, cu tot cu bucătărie și acum trebuie să-și facă curat singură.”

Andreea Esca îi duce dorul fiicei sale Alexia care a plecat să studieze în Anglia: ”Mi-e greu fără ea…” 1

”Când ne-am dus, am stat o săptămână împreună, pe urmă ne-am întors împreună în weekend și apoi a plecat înapoi duminică. Eu am plecat înainte și l-am lăsat pe Mario să ducă partea grea.

Să știi că n-am plâns, chiar n-am plâns. Acum nici nu mai apuci să-ți facă dor de cineva cu Facetime-ul ăsta. E așa entuziasmată și când am văzut cât de frumos e acolo, sunt încrezătoare. (…) Și-a făcut o gașcă acolo din toate țările… Abia aștept să-i aducă, chiar mi-ar plăcea să fie străini care să descopere România.”, a spus Andreea Esca, citată de cancan.ro.

Recent, Mario Fresh a lansat o piesă nouă, în semn de „rămas bun” pentru Alexia Eram. Fiica Andreei Esca urmează să plece la studii în străinătate, iar cei doi îndrăgostiţi sunt foarte supăraţi din cauza faptului că nu se mai pot vedea aşa des