(Last Updated On: September 25, 2018)

Nadia Comăneci a avut șocul vieții când jurnaliștii americani au sunat acasă la ea să-i transmită condoleanțe soțului pentru moartea sa. Ea era în pat.

Nadia Comăneci a dezvăluit într-un interviu că în urmă cu mai bine de un deceniu, americanii au anunțat că celebra sportivă a murit într-un teribil accident. Reporterii l-au sunat pe soțul atletei, Bart, pentru a-i transmite condoleanțe, însă aceste sa afla acasă, în pat, lângă soția lui.

DEZVĂLUIRI Jurnaliștii americani au dat știrea falsă că Nadia Comăneci a murit într-un teribil accident. „Eram în casă, în pat” 1

La început, Bart nu a înțeles despre ce e vorba, dar jurnaliștii americani insistau că Nadia Comăneci a murit. Nadia a povestit întreaga scenă într-un interviu acordat pentru evz.ro, preluat de Can Can.

Soțul atletei le-a spus jurnaliștilor spus că nu e adevărat, că Nadia e chiar lângă el, în carne și oase. Atleta a povestit amuzată cum reporterii i-au cerut dovezi lui Bart, pentru a se convinge că renumita campioană este, de fapt, în viață.

„Acum vreo 15, 20 de ani, nu mai țin minte exact, sună telefonul fix, dimineața, devreme. Eram acasă, în America, nici nu mă dădusem jos din pat. Răspunde Bart. Cred că erau, dacă-mi amintesc bine, niște jurnaliști de la Associated Press.

Aveau, ziceau ei, vești teribile. Cum că eu, Nadia, aș fi murit într-un teribil accident. Și-l și căinau, cu această ocazie, pe Bart. Condoleanțe, bla, bla, bla… Bart, ușor uluit inițial, apoi amuzat, le spune că nu-i adevărat, că Nadia e lângă el, teafără și nevătămată.

Ba chiar mă cheamă, pentru confirmare, să le vorbesc în receptor. Doar așa s-au convins că respir, că trăiesc, că sunt în viață”, a declarat Nadia Comăneci pentru sursa citată.