(Last Updated On: September 14, 2018)

Românii aleg să pună nume copiilor inspirați din diverse surse. Așa se poate ajunge la nume precum Amanda Purice, Maya Slanină, Kevin Popescu ori Gloria Puțică.

Bogdan Ocnaru: „Peste cativa ani, Irina o sa ne intrebe ce e cu numele asta exotic al ei! La ce nume au copiii acum, sigur o sa aiba curiozitatea asta! Pare ca e din alt film!

Bogdan Ocnaru: „Copiii au nume din filme acu’. Ii cheama Lola, Kara, Kevin, Lucy ... In buletinul copiilor, o sa iasa o ciorba. Amanda Purice, Maya Slanină, Kevin Popescu ori Gloria Puțică.  Iti dai seama ce mistouri o sa traga juniorul? O sa inceapa la gradinita, vor continua la ...” 1

Da, ba, Mama Bionica are dreptate. Copiii au nume din filme acu’. Ii cheama Lola, Kara, Kevin, Lucy, Ane Marie, Hanna, Annia, Amaris, Amanda, Eda, Edith, Maya, Gloria. As putea s-o tin asa mult si bine.

Atunci cand aleg prenumele alea “la moda”, parintii uita un lucru. Nu se vor “pupa” neam cu numele de familie. Pe ei in cheama Ion Buca, Vasile Purice, Marcel Bounegru, Ilie Slanina, Maricica Puica sau Nicoleta Saracu.

In buletinul copiilor, o sa iasa o ciorba. Amanda Purice, Maya Slanină, Kevin Popescu ori Gloria Puțică.

Iti dai seama ce mistouri o sa traga juniorul? O sa inceapa la gradinita, vor continua la scoala, facultate, dar n-o sa se opreasca nici in cladirea de birouri in care o sa ajunga sa lucreze dupa 25 de ani.

Nush ce mi-a venit cu asta, dar pe unde ma duc, aud pe cate-o mamica sau un tata care-i striga pe Pamela, Renata sau Tess.

Dar poate au si americanii sau francezii cate un Gica McAllister, Iliuța Becket si Dumitru Francois.

Dar nu e ala negru chiar atat de negru. Ar putea fi ceva si mai rau decat John Ionescu. Avem conationali pe care ii cheama Damian Q7 X5 sau Obama Traian Brusli. 😂(…)”