(Last Updated On: September 17, 2018)

Mulți români duc dorul vremurilor lui Ceaușescu. Acum au posibilitatea să guste un pic din experiența înghesuielii din autobuze.

Un video, în care un adolescent este împins de o femeie într-un autobuz plin până la refuz, a devenit viral pe rețelele de socializare. O elevă care nu a mai avut loc în mijlocul de transport în comun a filmat-o pe doamna, care ținea cu tot dinadinsul ca elevul să ajungă la școală, informează Can Can.
(Video) Ca pe vremea lui Ceaușescu. Tânăr din România împins pe scările unui autobuz ca să ajungă la școală 1

Se pare că mijloacele de transport în comun scoase zilnic pe trasee de către Societatea de Transport Public sunt insuficiente, iar unii călători sunt efectiv împinși cu forța să încapă în ele. Asta s-a întâmplat și în Timișoara, când, luni dimineața, la ora 07:30, pe linia 15, a avut loc un moment amuzant, pentru unii, când o femeie se chinuia să împingă un adolescent în autobuz.

Oficialii Societății de Transport Public Timișoara recunosc că nu sunt suficiente mijloace de transport pe trasee, dar spun că nu au ce face, pentru că momentan nu au destui conducători auto, nici pe autobuze, nici pe tramvaie.

„La anumite ore de vârf, atunci când merg oamenii la serviciu și copiii la școală, gradul de încărcare este aproape la maximum pe majoritatea liniilor, ceea ce s-a întâmplat și pe linia 15. Noi lucrăm la acest aspect, pentru suplimentarea tuturor liniilor, dar depindem de anumiți factori: nu avem suficienți conducători, suntem în căutare de vatmani și șoferi. Ar mai fi nevoie de 10 – 15 șoferi și 10 – 15 vatmani”, au declarat oficialii STPT pentru Libertatea.ro.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!