(Last Updated On: September 4, 2018)

Antrenorul Simonei Halep a venit cu noi precizari privind colaborarea cu juc[toarea noastra. In ultimele zile a circulat tot mai intens zvonul ca cei doi au incheiat colaborarea.

Australianul a precizat pe Twitter că nu se pune problema unui ”divorț”. Darren s-a săturat de desele zvonuri care indicat acest lucru.

Antrenorul Simonei Halep a spus tot! Mesaj de ultimă oră al lui Darren Cahill legat de colaborarea cu Simona Halep 1

”Un mesaj rapid către fanii Simonei și pentru presa din România. Nu am terminat colaborarea. Simona a avut parte de un an incredibil și toată echipa este foarte mândră de ea.

Mai e multă muncă de făcut și muncim din greu pentru a termina anul la un nivel ridicat”, a fost mesajul postat de Darren, pe Twitter, potrivit Digi Sport.

În ultima perioadă s-a vorbit despre răcirea relațiilor dintre Simo și Darren, iar la una din televiziunile care transmite US Open s-a discutat despre cât de mult i-ar putea schimba Cahill în bine jocul lui Kyrgios.

Un talent enorm, cu un serviciu uriaș și o dreaptă fantastică, jucătorul australian are mari probleme pe partea mentală. O colaborare cu Cahill l-ar transforma într-un jucător de top, însă Darren nu a perceput prea bine aceste speculații, chiar dacă erau măgulitoare la adresa sa.

“Nu, şi eu cred că e o lipsă de respect. Foarte bine ai spus”, a scris Cahill, pe twitter, ca răspuns pentru un fan care îl întrebase

“Sunt singura persoană care crede că e o lipsă de respect din partea comentatorilor să discute despre posibilitatea ca Darren Cahill să-l antreneze pe Nick Kyrgios, dacă el este antrenorul Simonei Halep?”.

De notat că Halep a pus capăt oricărei speculații privind o eventuală despărțire de Cahill, în care are încredere totală.

Încă la New York, unde comentează pentru ESPN, Darren și-a luat deja viza de China, urmând a fi alături de marea noastră campioană la Wuhan și Beijing, turnee transmise în direct de Digi Sport.