(Last Updated On: August 13, 2018)

Simona Halep a fost deranjată de faptul că în timpul finalei de la Montreal mai mulți români au strigat „m…e PSD”. La finalul paridei le-a transmis un mesaj.

C.T. Popescu, citat de Digi 24: „Simona Halep îşi trăieşte legenda. Spuneam după Roland Garros că Simona a devenit dintr-o mare jucătoare o legendă a tenisului. Aşa arată o legendă vie. O jucătoare care poate să depăşească momente psihologice care ar putea să doboare şi un bivol care nu gândeşte ca acela din tribună sau aceia care au zbierat pe parcursul acestei partide în momente critice acea adunătură de 7 litere cu PSD. Dacă aş fi fost acolo muream de gât cu ăla sau cu ăia.

(Video) Simona Halep supărată pe doi români care au strigat anti-PSD în timpul finalei de la Montreal. Mesajul sportivei 1

Nu vă pot descrie ce dezlănţuire de furie am avut în mine. Nu ştiu ce i-aş fi făcut individului respectiv suportând toate consecinţele legale.

Cred că au fost vreo doi care zbierau asta. În general au fost nişte insi cu voci de alcolişti pe acolo. Unul s-a trezit să zbiere: bate-o, mă!, când servea Simona. Săraca a făcut semn: termin’, domnule, odată!. Dobitocul ăla nu îşi dădea seama că Simona era singura deranjată, doar nu Stephens, că nu ştie româneşte”.

Vezi aici Video cu mesajul Simonei Halep:

Revenim cu detalii!