(Last Updated On: August 2, 2018)

Te chinui să îți faci un rost în viață? Muncești din greu și nu știi unde greșești? Ei bine, limbajul corect te încurcă. Dacă spuneai și tu zi de zi „tricoaiele noastre” atunci aveai și tu un job bine plătit, secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului.

”Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre (sic!), pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!”, a exclamat miercuri secretarul de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, Cosmin Butuza, într-o conferință de presă, contorizând astfel o nouă greșeală de exprimare în palmaresul neegalat până acum al Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

(Video) „Să punem Centenarul pe TRICOAIELE noastre”, secretar de stat în Ministerul Tineretului. Pentru că el știe vorbește corect românește, tu nu :) 1

Gafa a fost consemnată și înregistrată de jurnaliștii de la publicația PressOne, într-un articol critic la adresa atitudinii guvernanților față de tinerii români care au câștigat medalii la Campionatul European de șah, informează G4Media.

Cosmin Butuza este secretar de stat în ministerul condus de pesedista Ioana Bran, ea însăși protagonista unei gafe care a făcut înconjurul presei și a internetului: în cadrul unui interviu în direct la Europa FM și-a pus consilierii să sune pe post de ascultători obișnuiți și să o laude.

 

Vezi aici Video postat de PressOne pe Youtube.com:


Revenim cu detalii!