(Video) Lucian Mindruta: „Badalau, dupa ce a fost la o petrecere cu manele la care s-a cantat “Ma p…s pe ea de diaspora”, zice acum ca nu controleaza el repertoriul si ca nu e de acord cu maneaua. Dar, deh, “nu e petrecere la romani daca nu ai bere si manele”, zice el. Da, clar. Toti romanii se …”

Senatorul PSD Niculae Bădălău nu recunoaște că a cântat maneaua „Să vină Diaspora, că noi ne pi**m pe ea”.

Lucian Mindruta: „Badalau, dupa ce a fost la o petrecere cu manele la care s-a cantat “Ma p…s pe ea de diaspora”, zice acum ca nu controleaza el repertoriul si ca nu e de acord cu maneaua.

(Video) Lucian Mindruta: „Badalau, dupa ce a fost la o petrecere cu manele la care s-a cantat "Ma p...s pe ea de diaspora", zice acum ca nu controleaza el repertoriul si ca nu e de acord cu maneaua.  Dar, deh, "nu e petrecere la romani daca nu ai bere si manele", zice el.  Da, clar. Toti romanii se ...” 1

Dar, deh, “nu e petrecere la romani daca nu ai bere si manele”, zice el.

Da, clar. Toti romanii se veselesc cu manele, lasate noua de Stefan cel Mare si Carol I, nu?

Dincolo de asta, explicatia e ipocrita.

E ca si cum ai fi prins cand iesi din bordel si ai convoca dupa aia o conferinta de presa in care sa dezaprobi ocupatia si stilul de viata al fetelor ale caror servicii tocmai le-ai utilizat!

Stiu, unii zic ca Dragnea a orchestrat scurgerea acestei povesti, ca sa loveasca intr-unul dintre principalii lui contestatari.

Iata, e buna si competitia interna la ceva.

Aflam cine sunt oamenii astia cu adevarat”

Corupția ucide “Să vină Diaspora, că noi ne pi..m pe ea!”

Dedicație specială pentru nașul Niculaie Bădălău, pe sistem…

“Nu avem frică de rău, la putere-i Bădălău…
N-aveam frică de orice, la putere-i PSD…”

Bolintin Vale, județul Giurgiu, 30.08.2018, acasă la Niculaie Bădălău

Credit: Adrian Ștefan

Senatorul Bădălău: „Nu ştiu cine e ăsta. M-a mai sunat cineva şi mi-a spus o minune. Am fost la o petrecere la care erau unii care cântau tot felul de tâmpenii. Le dezprob total, habar nu am, nici nu am auzit frazele alea mizerabile pe care le-au spus ei. Eu sunt om serios, cum pot să spun asemenea chestii, despre ce vorbim. În viaţa asta sunt şi oameni care bat câmpii şi sunt exaltaţi”.

Vezi aici video:

Revenim cu detalii!