(Last Updated On: August 11, 2018)

De ce românii cu mâinile sus sunt bătuți cu bastoanele de jandarmi? De nu sunt în stare jandarmii să-i prindă pe huligani și bat oameni nevinovați?

Ionut Ghită:„Asta e Libertate ? Asta e Democratie ?Asta e Romania anului 2018 ? Asta primim pentru taxele ce le platim ?

Raspunsul fortelor de ordine la Protestul din aceasta seara a fost plin de ura si de o brutalitate de neimaginat, peste 450 oameni ajunsi la spital unii in stare destul de grava. Jandarmilor, voi nu sunteti Romani ?
Cine a dat ordinele ? Care au fost ordinele ? Ceva trebuie sa se schimbe !
Acesti Jandarmi sunt platiti din banii Nostri, noi ar trebui sa fim cei aparati!”

Vezi aici Video:

Carmen Faur Jandarmii parcă au înnebunit! Am vazut o groaza de filmări in care loveau oameni care erau cu mâinile ridicate. Nu făceau nimic oamenii ăia !!
Emanuel Ungureanu: „Demență! Am filmat aseară, în Piața Victoriei din București, un grup de jandarmi călare care au intrat la intimidare cu caii în mulțime!

Locul în care au pătruns cu inconștiență aceștia era foarte departe de clădirea Guvernului și puteau să nenorocească oameni.

Rușine!

Vom cere tragerea la răspundere a celor care au ordonat acest comportament mizerabil, de netolerat”.

Vezi aici Video:

Carmen Matei Ideea conform căreia daca unii manifestanți au atacat sediul guvernului, acțiunile jandarmeriei sunt scuzabile, este ilogică.

Îmi amintește de vechea vorba ,, Eu te-am lovit, tu mi-ai pus piciorul pe șina de tren”
Sa nu uitam ca forțele de ordine trebuiau sa fie chiar cele care sa lupte pentru neescaladarea conflictului. Ce au făcut ele? Au trimis jandarmiînarmați cu pistoale de 9 mm și i-au “ pierdut” in masa de manifestanți agresivi.

Sa nu uitam ca jandarmi au lovit oameni neînarmați, deci nu sunt bine verificați psihologic, dar poarta arme de foc.
Ajunge o simpla scânteie ca sa aprinzi o vâlvătaie, iar asta a făcut jandarmeria romană care trebuia sa apere cetățenii, nu sa ii lovească. Ea trebuia sa asigure siguranța oamenilor in primul rand, nu siguranța pereților unei clădiri. 


Rămân multe întrebări. De ce nu i-au arestat pe cei agresivi? Cum și-au pierdut colegii? De ce erau așa de pregătiți și pentru ce? De ce vedem agresivitate stradală numai când PSD e la guvernare?

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!