(Last Updated On: August 9, 2018)

Într-o postare făcută pe Facebook, europarlamentarul Maria Grapini îi jignește pe românii din diaspora care vin în țară pentru protestul de mâine.

Grapini a distribuit pe pagina ei de Facebook o postare potrivit careia “fara certificat de prost nu poti pariticpa la miting”, informează ziare.com.

Romanii din Diaspora jigniți și de europarlamentarul Maria Grapini. " Fara certificat de prost nu puteti participa la miting" 1

“Informam diasporenii ca taxa de prost se plateste la sediul USR. Fara certificat de prost nu puteti participa la miting!” – este mesajul din postarea distribuita online de europarlamentar.

Ulterior, Grapini le-a urat noapte buna fanilor din social media, dar nu inainte de a le spune ca le multumeste romanilor care nu se lasa “atrasi in tot felul de diversiuni”.

“Inainte de a va ura noapte buna, avand in vedere contextul, doresc sa multumesc romanilor din diaspora care muncesc cinstit si fac onoare Romaniei si care nu se lasa atrasi in tot felul de diversiuni. M-as bucura sa inteleaga si cei care doresc schimbarea guvernului prin violenta ca exista o cale democratica – votul!”, a mai notat europarlamentarul pe Facebook.

Romanii din Diaspora jigniți și de europarlamentarul Maria Grapini. " Fara certificat de prost nu puteti participa la miting" 2

La cateva ora dupa ce a distribuit postarea, Grapini a sters-o de pe Facebook, intrucat mai multi internauti i-au reprosat faptul ca jigneste romanii.