(Last Updated On: August 9, 2018)

Te-ai fi așteptat ca femeile de la conducerea României să aducă un alt mod de a face politică în România. Ne-am înșelat. Totul a culminat cu Gabriela Firea, care i-a mulțumit Simonei Halep că „a venit în țara noastră”.

Laurentiu Ciocazanu: „Pentru Maria Grapini, fraţii ei din Diaspora sunt “proşti cu certificat”. Pentru Mungiu, “mahalagii”. Pentru Dăncilă, nu contează. Pentru Carmen Dan, saci de box.

Protest Diaspora România. Laurentiu Ciocazanu: „Pentru Maria Grapini, fraţii ei din Diaspora sunt "proşti cu certificat". Pentru Mungiu, "mahalagii". Pentru Dăncilă, nu contează. Pentru Carmen Dan, saci de box. Pentru Firea, ceva ce ...” 1

Pentru Firea, ceva ce “nu produce” faimă şi avere. Pentru Tudorel Toader, buni de legat. Pentru Dragnea, fraieri. Pentru Tăriceanu, papagali fără harem. În general, vreo 4 milioane de români sunt bătaia de joc a acestor nulităţi cu diplomă de mare nesimţit.

Zău că-ţi vine să strigi după “diasporeanul” din Suedia să le mai plimbe prin faţa ochilor o maşină!

Alin Cristian Mituta: „Dăncilă și Grapini au fost/sunt europarlamentare. “Performanțele” lor sunt cunoscute abia de curând în România dar Bruxellesul le știe în toată “splendoarea” de aproape 10 ani.

Ele sunt parte din imaginea pe care noi o proiectăm ca țară în UE. Și-atunci de ce să ne mai plângem că suntem tratați de unii ca stat membru de mâna a doua?

Peste 9 luni alegem noii membri români în Parlamentul European. Dacă vrem să nu mai fim membri de mâna a doua ar trebui să ieșim la vot și să alegem oameni care ne pot reprezenta cu demnitate și profesionalism.

Noi la RO+ acest gen de oameni vom propune”.