Protest Diaspora România. Laurentiu Ciocazanu: „Pentru Maria Grapini, fraţii ei din Diaspora sunt “proşti cu certificat”. Pentru Mungiu, “mahalagii”. Pentru Dăncilă, nu contează. Pentru Carmen Dan, saci de box. Pentru Firea, ceva ce …”

(Last Updated On: August 9, 2018)

Te-ai fi așteptat ca femeile de la conducerea României să aducă un alt mod de a face politică în România. Ne-am înșelat. Totul a culminat cu Gabriela Firea, care i-a mulțumit Simonei Halep că „a venit în țara noastră”.

Laurentiu Ciocazanu: „Pentru Maria Grapini, fraţii ei din Diaspora sunt “proşti cu certificat”. Pentru Mungiu, “mahalagii”. Pentru Dăncilă, nu contează. Pentru Carmen Dan, saci de box.

Pentru Firea, ceva ce “nu produce” faimă şi avere. Pentru Tudorel Toader, buni de legat. Pentru Dragnea, fraieri. Pentru Tăriceanu, papagali fără harem. În general, vreo 4 milioane de români sunt bătaia de joc a acestor nulităţi cu diplomă de mare nesimţit.

Zău că-ţi vine să strigi după “diasporeanul” din Suedia să le mai plimbe prin faţa ochilor o maşină!

Alin Cristian Mituta: „Dăncilă și Grapini au fost/sunt europarlamentare. “Performanțele” lor sunt cunoscute abia de curând în România dar Bruxellesul le știe în toată “splendoarea” de aproape 10 ani.

Ele sunt parte din imaginea pe care noi o proiectăm ca țară în UE. Și-atunci de ce să ne mai plângem că suntem tratați de unii ca stat membru de mâna a doua?

Peste 9 luni alegem noii membri români în Parlamentul European. Dacă vrem să nu mai fim membri de mâna a doua ar trebui să ieșim la vot și să alegem oameni care ne pot reprezenta cu demnitate și profesionalism.

Noi la RO+ acest gen de oameni vom propune”.