(Last Updated On: August 10, 2018)

Tu mergi la protest? Tot mai multe persoane au ajuns în Piața Victoriei. Coloane de mașini se îndreaptă spre București.

Dana Hering: „Dacă tot intarzie low costu’, sa va zic si eu ce vreau de la protest. O sa fim mulți. O sa fim pasnici. Ne adunam de peste mări și țări sa dovedim că existam si altfel decat in statistici, deși statul român nu se ostenește nici măcar să ne numere.

In săptămânile astea reprezentanții lor ne-au facut curve, hoti, capsunari, trădători, au încercat pe toate căile sa ne umilească și sa ne spuna ca n-avem ce cauta in tara lor. Si au reusit contrariul. Orădenii i-au asteptat in grup mare pe cei care au intrat pe la vama Borș, prin orașe oamenii își scot steagurile pe geamul mașinilor, cei din țară își așteaptă copiii, prietenii și frații, bucureștenii oferă cazare celor veniți la miting. Asta obtii când politica ta de partid înseamnă doar dezbinare si dispret. Asta se întâmplă când tu, partid de indivizi limitați la buzunarul propriu, întâlnești oameni stăpâni pe viață lor.

Protest Diaspora România.  Dana Hering: „Dacă tot intarzie low costu', sa va zic si eu ce vreau de la protest. O sa fim mulți. O sa fim pasnici. Ne adunam de peste mări și țări sa dovedim că existam si altfel decat in statistici, deși statul român nu se ostenește nici măcar să ne numere.  In săptămânile astea reprezentanții lor ne-au facut ...” 1

Nu stiu ce o sa rezolvam deseară dar stiu ca indivizii ăștia penali, hoti, incompetenți, mediocri până la prostie, se tem de noi. Jandarmeria lui carmendan a lansat aseara amenințări cum n-am mai auzit înaintea altor proteste. Au curs zvonuri, dezinformării, manipulări, jigniți, ofense, au facut cam tot ce stiu ca sa ne oprească. Guess what. Ati dat-o in bara, mai baieti.

Nu ne organizează nimeni, ne organizam singuri, fiecare pentru el, așa cum am făcut de cand am plecat.
Nu ne numărăm. Stim că si un singur om contează si ca exemplul personal e cel care schimbă mentalități.

Nu ne speriați. Fiecare dintre noi a învins dorul de casă, de familii si prieteni iar asta e lupta cea mai grea de dus.
Nu suntem singuri. Ai noștri din țară, in orașe și in Bucuresti, vin cu noi, sa stam umăr la umăr in piata.

Nu putem fi cumpărați. Asta va sperie cel mai tare fiindca oamenii care acționează din convingere se duc până în pânzele albe. Gratis.

Sa va fie limpede. Nu scapati”.