(Last Updated On: August 11, 2018)

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăticeanu tac după ce jandarmii au bătut și gazat oameni nevinovați. A fost evident că între protestatari au fost huligani dar jandarmii nu s-au ocupat de ei, au dat în oamenii nevinovați.

Klaus Iohannis: „Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei.

Protest Diaspora. De ce tace Liviu Dragnea? Reacția lui Klaus Iohannis după ce jandarmii au bătut și gazat oameni nevinovați 1

Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!

Ludovic Orban: „Ii acuz pe Liviu Dragnea si camarila sa de transformarea institutiilor statului in instrumente de represiune folosite impotriva manifestantilor pasnici.

Jandarmeria si instigatori infiltrati printre manifestanti, unii dintre ei membri ai galeriilor de fotbal, au avut un plan de provocare si compromitere a protestatarilor civilizati.
Voi solicita colegilor din Comisiile de Aparare de la Senat si Camera Deputatilor audierea Ministrului de Interne si a sefilor Jandarmeriei si chiar constituirea unei Comisii de ancheta pentru a afla dedesubturile acestor abuzuri”.

Dan Barna Unde se ascund liderii PSD-ALDE în timp ce românii sunt gazați în Piața Victoriei? 10 august 2018 va rămâne în istorie o zi neagră pentru democrația românească.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!