(Last Updated On: August 2, 2018)

Ministrul Justiţie, supranumit de Opoziție avocatul mafie, a venit cu o altă idee salvatoare pentru politicienii penali. Tudorel Toader a anunţat, miercuri seară, că-i va propune premierului adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pentru revizuirea sentinţelor date pe protocoale sau interceptări ilegale, Tudorel Toader precizând că va face această propunere într-un timp scurt, “după terminarea concediilor”.

 Madalin Hodor: „Vrei să scapi de pușcărie? Tudorel e veselie ! Ai sentimentul că stai în închisoare degeaba? Ți se bate ochiul stâng și crezi ca te-a ascultat SRI? Te-ai plictisit de poantele colegului de celula și nu mai vrei sa razi de pușcăriașii obișnuiți care stau 100 în același spațiu?

Madalin Hodor: „Vrei să scapi de pușcărie? Tudorel e veselie ! ... Trimite textul ELIBEREL la numerele noastre de telefon sau mesajul OUGTUDOREL și vei fi eliberat automat. Promoția este valabilă doar în cadrul campanie...” 1

Ai văzut un gândac și nu vrei să zică prietenii tai ca stai în Berceni?

Nu mai vrei sa te sune rudele toată ziua ca să le spui prin ce conturi ai ascuns banii? Bea Tudorel! Vor nesimțiții să te bage la pușcărie pentru un mizilic de furt din banii contribuabilor și tu nu ai chef sa pierzi vremea, că mai ai încă multi bani de făcut?

Bea Tudorel și participa la promoția Ministerului Justiției ! Caută cele un milion de premii sub capac și fii tu fericitul câștigător al unei excursii pentru tine și familia ta în Caraibe și 100.000 de euro despăgubiri pentru supărare. Daca nu câștigi marele premiu nu te supăra!

Trimite textul ELIBEREL la numerele noastre de telefon sau mesajul OUGTUDOREL și vei fi eliberat automat. Promoția este valabilă doar în cadrul campaniei PSD “Un hot este un om cinstit care a fost persecutat” și speram că va dura cât mai mult”.