(Last Updated On: August 4, 2018)

Se pare că cei de la PSD au reușit să ajungă să fie mai urâți și înjurați ca PDL în epoca lor de „glorie”. Nu este de mirare că s-a născut o contra-reacție la aroganța partidului de guvernământ.

Pe Facebook, Lucian Mindruta a scris: „Trei semne ca PSD ar putea pierde alegerile urmatoare:
1. Au pierdut capacitatea de controla agenda publica, in ciuda faptului ca domina in continuare tv-ul si presa clasica. De o saptamana discutam despre numerele alea de inmatriculare, desi ei si-au dorit fix invers, sa le ingroape ca subiect. Semn ca ego-ul a inceput sa primeze in fata sireteniei politice.
Lucian Mindruta: „3 semne ca PSD ar putea pierde alegerile urmatoare”: 1

2. A disparut resemnarea in tabara cealalta. Stiu ca nu va pare asa, dar exercitiul cu “fara penali”, chiar daca nu va schimba legea, a schimbat deja altceva: oamenii au facut un gest direct, de responsabilitate individuala. Am fost sceptic in legatura cu ideea asta de la inceput. Acum ii vad sensul: nu are legatura cu penalii, e mai mult o semnatura pentru clubul oamenilor cinstiti. A creat o comunitate.

3. Opozitia se va uni pana la urmatoarele alegeri. Stiu ca nu vedeti niciun semn, dar va spun ca asa va fi. Partidele vor face o platforma comuna. Sau urmatorul miting va fi impotriva lor.

Alte semne pe care le vedeti voi?”