(Last Updated On: August 10, 2018)

Drumul spre București este blocat, spun mai multe persoane pe Facebook. Aceștia acuză că trenurile dinspre Craiova, Sibiu sau Braşov ar fi blocate pe şine. Tot pe Facebook au apărut informaţii că o problemă mai gravă ar avea un tren blocat după ce ar fi plecat din Videle spre Bucureşti. Contactaţi de Digi24, reprezentanţii CFR au declarat că există o problemă cu un singur tren blocat pe şine, la Chiajna, în apropierea Bucureştiului. Este vorba despre o întârziere de 480 de minute, cauzată de ruperea unor stâlpi de electricitate, potrivit Adevarul.

Mihaela Scîntei: „Nu ma gandeam ca o sa ajung, am stat 4h30min in trafic ca sa parcurg 140 km Brasov- Bucuresti. Scopul nu era sa ajung la protest insa m-am gandit ca asa cum tata a iesit in 89 la protest, a contat, putin, dar a contat”.

(Foto) Protest Diaspora Romania. Trenuri blocate?! Mihaela Scîntei: „Nu ma gandeam ca o sa ajung, am stat 4h30min in trafic ca sa parcurg 140 km Brasov- Bucuresti. Scopul nu era sa ajung la protest insa m-am gandit ca asa cum tata a iesit in 89 la protest, a contat, putin, dar a contat” 1 (Foto) Protest Diaspora Romania. Trenuri blocate?! Mihaela Scîntei: „Nu ma gandeam ca o sa ajung, am stat 4h30min in trafic ca sa parcurg 140 km Brasov- Bucuresti. Scopul nu era sa ajung la protest insa m-am gandit ca asa cum tata a iesit in 89 la protest, a contat, putin, dar a contat” 2

Victor Catalin Degeaba incearca baietii de la Jandarmerie sa descurajeze iesirea oamenilor pe seara, dand cu gaze lacrimogene acum.

Eu tot am sa merg la protest, imediat dupa ora 18:00. (Foto) Protest Diaspora Romania. Trenuri blocate?! Mihaela Scîntei: „Nu ma gandeam ca o sa ajung, am stat 4h30min in trafic ca sa parcurg 140 km Brasov- Bucuresti. Scopul nu era sa ajung la protest insa m-am gandit ca asa cum tata a iesit in 89 la protest, a contat, putin, dar a contat” 3

Evident, Jandarmeria actioneaza la ordin politic. Chiar nu era cazul sa dea cu lacrimogene doar pentru ca oamenii voiau sa iasa pe carosabil!

Ana-Maria Ionescu Dragi prieteni de acasa,De la peste 1000 de km departare sunt alaturi de voi!

Va sustin cu toata taria si cu toata mandria de romanca.

(Foto) Protest Diaspora Romania. Trenuri blocate?! Mihaela Scîntei: „Nu ma gandeam ca o sa ajung, am stat 4h30min in trafic ca sa parcurg 140 km Brasov- Bucuresti. Scopul nu era sa ajung la protest insa m-am gandit ca asa cum tata a iesit in 89 la protest, a contat, putin, dar a contat” 4
Celor ce au venit din diaspora doar pentru acest protest, le multumesc si ma inclin!
Celor ce sunt veterani ai protestelor (ca si mine), celor ce v-au inghetat picioarele de frig asta iarna in Piata Victoriei si ati ales sa iesiti si azi tot acolo, va multumesc!
Celor ce ati pasit azi pentru prima data la protest, va felicit!
Celor ce ca si mine, din varii motive astazi nu ati ajuns, va zic sa le fim alaturi celor din piata!
Sa #share-uim tot ce se poate ca sa ii ajutam sa aiba acces in piata si sa ne reprezinte!
In unire sta puterea!
Suntem generatiile schimbarii!
Nu trebuie sa mai lasam coruptia sa ne distruga tara!
Vream ca toti romanii ce lucreaza in strainatate sa se intoarca acasa si sa fie mandri de asta!
Putem produce schimbarea!